Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bränner mig!

Har du svikit mig?

 

 

 

Vad hände?

 

Var var du?

 

 

 

Allt du lämnat skimrar oklart,

 


Som skuggor, skuggor som

 

 

 

Brinner, brinner, brinner.

 

Du bränner mig, du bränner, bränner, BRÄNNER!

 

 

 

 

 

Lämnar öppna spår

river av min hud i protest
 
om och om igen

om och om och om igen!

 

 

 

 

 

SLUTA! Du bränner mig! Jag skriker, jag skriker, skriker, LYSSNA!

 

 

 

 

jag ber dig,

ber dig,


snälla..   

 

 

 

     

 

 

ber, bönar,

 

Kräver

 

 

SLUTA!




Fri vers av Sofiapoema
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-10-03 22:14



Bookmark and Share


    stockhausen
AJ! det är ont när man bränner sig!!

brände min ärtsoppa idag. hade sett fram emot den
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema