Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer aldrig att förlåta

 

 

jag kommer aldrig att förlåta

ej heller förstå

~

kommer aldrig glömma

ej heller acceptera

 

 

~

 

 

alla år

av hårda ord

och slag

 

~

 

vad fick dig att tro

att det du gjorde

det var rätt

~

varför fick du mig

att tro

på dig

fast jag visste

det var fel

 

 

~

 

 

jag lyssnade inte

vågade inte

gömde mina tankar

 

~

 

du tog min tid

mina år

men du lyckades aldrig

ta min själ

 

~

 

 

~              FRI              ~

 

 

~

 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 408 gånger
Publicerad 2005-10-03 23:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett mästerverk

känner tårar hetta i ögonen

att någon kan göra så mot en kvinna, någon man påstår sig älska

Kanske bästa texten på ämnet någonsin

EVER
2010-11-10

  Almagrundet
Den visuella framställningen är magnifik! Det känns som att dyka ner i ett befriande blått vatten där en skatt väntar. Det visuella förstärker en texten på ett oväntat sätt!
2005-10-13

  Virgo Cinnamon
Tung men slutet gör en lättad.
Vem den än handlar om,
är jag glad för den människan.
Stark och berörande.
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP