Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

p o r t a d

 

byter lås,

det är nog säkrast så

vet inte vad som är

allra

 

värst

 

vet ingenting

stirrar bara på

 

ett  nytt  lås.

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-28 02:01



Bookmark and Share


    Goth-maskin
Likar denna texten. bra!
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo