Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Superhjälten

du blev min
livlina
upp till ytan
när jag sjönk ner mot
botten
under hösten
och tampades med
tången
som ville binda mina
sprattlande
fötter

du blev min
superhjälte
så obeskrivligt stark
när min egen
feghet
bedövade all
längtan
begravde mitt
redan rätt så
obefintliga
mod

du blev det enda
hoppet
i en kylig stad
så väldigt
rörande
när du försökte
förändra mig

du blev den som
på riktigt
fick mig att
drömma igen
dansa
du har blivit
min igen

bara
min igen




Fri vers av michaela-
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-28 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-