Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasi

Ljusen från gatan glider in över golvet
sprider vita fläckar i hörnen
Jag tappar kontroll över tiden
och stirrar mig blind på din sömn

Du andas kort mellan mina revben
Jag vill stjäla din luft och föra in den
i mina lungor

(Vad vacker jag skulle bli då
med lite dig inuti mig)

Åh kom, kom Samuel
så lurar vi monstret
som gömmer sig under vår säng

Kom
så hånar vi döden i all dess glans
den är ännu milslångt bort
och vi leker med livet så bekymmerslöst
innan den får sätta sina klor i oss

*

Ljusen från gatan får ditt hår att byta färg
Det virvlar vita fläckar i hörnen

Jag fantiserar
fantiserar

fantiserar
för mycket




Fri vers av michaela-
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-28 17:35



Bookmark and Share


  Hans Christian
"Stirrar mig blind på din sömn" Supersnygg text.
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-