Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattoro

Inatt
darrar jag ensam i min alldeles för stora säng
Jag önskar att du fanns här och tog på dig
några av mina känslor

Jag önskar att du
klädde dig i mina förbannade drömmar och
satte på dig mina svarta nätters ångest

Försök sova då om du kan

(Det är svårt)

Klä dig i mina drömmar och svep in dig i min
nattoro
älskling
Ta på dig lite av det här

*

Inatt
behöver jag dig bredvid
Dina andetag till att jaga bort skuggorna
som klättrar på väggarna

Inatt
skulle jag ge vad som helst
för att få se dig igen
i min dörröppning

Men istället ser jag bara mardrömmar




Fri vers av michaela-
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-28 17:42



Bookmark and Share


  Hans Christian
Visst, denna text är jättebra. Tänk om man kunde skicka iväg sin ångest...
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-