Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsken i en påse

Svalt sommarregn slickar
gatorna
utanför och fönstret
som jag skyddar mig
bakom
fläckas suddigt

Jag känner mig lite
för ensam
idag

Och som jag nu
önskar
att du kände till mitt namn
och vem jag
är

För då hade du kunnat
komma hit
och kanske tagit med dig
till mig
lite solsken
i en påse




Fri vers av michaela-
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-28 17:45



Bookmark and Share


    Burre
söt och fnit skriven.. lite solsken i en påse behöver vi nog alla lite då och då..
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-