Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stapplande gryning



Valsen är kanske färdigdansad,
du har aldrig följt mina steg
men jag vet den dagen du slutar dansa
kan ingen kalla mej för feg.

Jag har sett dina ögon
din förundrade blick
jag har sett dem försvinna
hur förnuftet gick

Jag har hållit hoppet
hårt för oss två
men om du vill släppa taget
är det inget jag rår på

Dansbanans inre odansade själ
har nästan förlorar sitt kall
om du slutar att möta världen
är sagan all

Den dagen allting brister
och livet möts eller går
ska jag finnas hos dig
och kanske jag då når

den du var ännu är och vill vara
kanske håller vi då varann
kanske stapplar vi dansande gryning
och sagan om liv blir sann.





Fri vers av Yrre VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-28 20:45



Bookmark and Share


  Sturesdotter
som en dans far diktraderna framåt med en förhoppning om tillförsikt
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP