Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avhandling utan pris

undra om det finns
någon som påstår
att lögnen
är den värsta

när det är handlingen
som gör jobbet

undra om känslan
är lika påtaglig
om man kommer på
otrohet
eller om man får
den slängd i ansiktet

jag vet inte
ärligt

jag bara gick




Fri vers av ia VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-30 01:16



Bookmark and Share


  Blodros
..förundrad över att du lyckas få diktpersonen att var så stark,( tänkte skriva cool. :P ), i situationen, ämnet blir inte offeraktigt utan handlingskraftigt.
Gillar!
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP