Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ok, ät mig

 

Ät mig
men jag lovar
jag smakar bittert
och jag lovar
jag gör inte ens
ett lockande motstånd
längre
så jag har inte
en chans
innan
 
du biter

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-31 10:13



Bookmark and Share


  peter markurth
vill du bli uppäten???
2009-08-01

    Goth-maskin
Gröt med bananmos är gott som attan... eeeyyeeee.. :)
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo