Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.solen.

Hur jag
springer rätt in i den

Fångar mina näthinnor och
stegen blir så lätta och
starka.

Hur jag
omsluts av den

Målar mina tankar i guld och
gör mig
evig.

Hur jag

Låter ditt leende vara
som hennes så
livgivande mötande

Hur jag

Ömt omtar det brinnande
det är ju livet låga
och hetta som är du.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-31 07:45



Bookmark and Share


    sajo
Sitter och tittar mot solens strålar just nu som skiner in genom mitt fönster. Gillar dina ord. Jag blev själv inspirerad till en text genom dina ord.

Applåder.
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP