Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor av törne

Tårar på utsidan, tårar på insidan
känslor av törne i mitt bröst
smärtande visioner av livet
växande rädsla om ensamhet

Tårar på utsidan, tårar på insidan
känslor av törne i mitt bröst
stora funderingar om livet
skrämmande tankar om flykt




Fri vers av Lindan
Läst 560 gånger
Publicerad 2005-10-04 17:32



Bookmark and Share


  almqvizt
starkt skrivet*L*
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan