Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte vem hon är

Hon kliver in

blickar vänds, stirrar tomt

 Hon känner tårar

rinna ner, förgöra livet

 

Hon går framåt

osynlig verklighet, mörk dimma

Hon känner ensamhet

smyga fram, förstöra glädjen

 

Inuti ekar tomheten

livet finns inte

 

Hon vill gömma sig

aldrig komma fram

 

Hon står där

vet inte vem hon är




Fri vers av Cajsa
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-01 15:21



Bookmark and Share


  Hans Christian
Jag har ingen bra kommentar egentligen men: Jag ser henne framför mig och funderar, den berör mig denna text och det tackar jag för.
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg