Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus blev mörker

Såg

fingrar och munnar

pekandes och skrattandes

 

inuti

självförtroende försvann

kom aldrig tillbaka

 

Hörde

ord

vassa som taggbuskens taggar

 

inuti

glädje blev utplånad

sorgen evig vän

 

Kände

tårar

rinna nedför kinders hud

 

inuti...

 

ljus blev mörker




Fri vers av Cajsa
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-01 21:24



Bookmark and Share


  mare VIP
Känner smärtan....bra skrivet..
2009-08-11

  Mats Henricson
Vemod när det uttrycks som allra bäst ........
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg