Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

När jag drömmer
vad ser jag då?
En skrämmande bild av ett odjur?
Nej

När jag drömmer
ser jag små sekvenser av ett liv

När jag drömmer
ser jag tunnelbanan
jag åker och åker och åker
och åker
och det händer att jag kommer fram
bara för att lite senare finna mig själv
på en buss
på väg mot Djurgården

När jag drömmer
vad ser jag då?
Ett flyende ögonblick av lycka
jag vaknar och sträcker mig
efter lampknappen
stel och livrädd i mörkret

När jag drömmer
ser jag en man
som viskar ord och ljuva löften
om en ljus och vacker framtid
Jag vaknar och inser
att hans ord var lögner
han finns inte kvar

När jag drömmer
ser jag blommor och fåglar
jag ligger i gräset
med ett barn i min famn

När jag drömmer
är jag någon annan
än mig själv?




Övriga genrer av Ummm~oh~yeah
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-01 22:30



Bookmark and Share


  tom boreland
den här gillas
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Ummm~oh~yeah
Ummm~oh~yeah