Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingan

får jag vara vinden
som smeker dina fönster
snöflingan som väcker
ditt vinterleende
rodnaden du gömmer
bakom tekoppen
vattendroppen
på väg mot ditt bröst
i oktober




Fri vers av stannar kvar
Läst 2019 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-10-04 19:29



Bookmark and Share


  Tide
vackert bildspråk!
2005-10-24

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Bra, men ändå litet banal.
2005-10-22

  Josse
vad härligt gulligt du skrivit den här. jättebra!
2005-10-19

  Marita Walldén
Vackra ord om att få vara allt för den man älskar. Ler.
2005-10-15

  kath
en ljuvlig, fylld av kärlek, kärlek, vacker dikt .....
2005-10-08

  Karl Henrik Karlsson
riktigt fin, vacker =)
2005-10-05

    ej medlem längre
Oj så fin, en väldigt fin kärleksdikt utan att bli för smörig
2005-10-05

    Filosofen
Ja ! En positivt dikt som de väljer ut , ovanligt ? Nej ..
Fortsätt med det *ett gravt sarkastiskt leende*
2005-10-05

    Agnieszka
ett blygt leende får du från mig.
du är helt magnifik.
2005-10-05

  stella
Så himmelskt du ber om att få finnas i närheten! Vattendroppen är bäst. Tror jag. Du omöjliggör ett nej.
2005-10-04

    Henkko
En väldigt blygsam förfrågan måste jag säga ;)

Dikten var fin, men slutet kunde du klippt; i oktober.
2005-10-04

  Markattan
Vilken ömsint fråga, så rund och mjuk i sin ton. Tycker mycket om!
2005-10-04
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar