Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt

Nu släcks ljus i vart hus

snart man slumrar, drömmer vackra drömmar

månen på himlen lyser, tid åt John Blund man hyser

 

Kram och Godnatt

 




Fri vers av Cajsa
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-03 23:16



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Go´natt i efterskott, fin hälsning.....
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg