Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det där jävla hoppet

nu, lovar att det ska bli bättre

ord som sägs
men aldrig
finns en mening med

nu, vi ska

varför ens hoppas
ens tro eller önska
att de som sägs
kommer att ske

nu....

ord är relativa
beroende när
det sägs
löfte eller dröm
vad är det för skillnad

ändå sitter jag här
väntar på att du ska ringa




Fri vers av ia VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-04 12:53



Bookmark and Share


  Sara Heiling
vi kämpar samma krig... Hoppets!
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP