Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
31/7 -09 Grekland


pictureme

när alla fönsterluckor är stängda
andas staden i natten
parasiterna dödar varandra
som barnen spottar blod
i röda ögon
har du känt ett regn förut
mot mörka ögonlock
sommarregnen är vackrast
skogen lyser mer då
och alla är tysta
som om de väntar en överraskning
du borde se det
shins talar om vita flickor i norr
känn dem själv
glöm inte nätter vi dödat
rört munnar om snö
i flämtningar vällust
en natt




Fri vers av Membran
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-04 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Membran
Membran