Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
31/7 -09 Grekland


02.04

Gullin delar sin gåva
för membran i ett varmt land
Öijer väntar tålmodigt

utan ljud nu
för att mildra
döva döda
liv, om så finns
om inget hänt mellan dessa två kroppar
den natten
hade du tagit
dina ord tillbaka
aldrig nämnt
stoppat dem i en ask av papper




Fri vers av Membran
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-04 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Membran
Membran