Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1/8 -09 x, Grekland


kulörerna är allt

vill inte
jag vet nu
hur du målar dina väggar
brukar redskapen
penseldrag över rörliga motiv
färgerna kontrasterar blockerar mejlsar
fängslar inte
för ett ögonblick trodde du
att mörkt hår ögon var rätt
men elefanterna
är borta nu
kulörerna är allt du har kvar
skapa en sista tavla
innan du går.




Fri vers av Membran
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-04 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Membran
Membran