Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
demasiado tarde


varför sörja

den som inte
brydde sig

om
familjen
han lämnade

för att
genomföra
sin plan

att bygga upp något
som raserades
av honom själv

...

till sist
kunde vi mötas

kunde jag ge
hon nyckeln
till friden

att färdas inåt
och bort

jag sörjer
den han blev
till slut

men inte
den han var




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-06 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind