Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

njuter

 

Sakta möts

våra händer

 

*

 

 

mina fingertoppar

följer konturerna

känner varje linje

som gör dig unik

 

 

*

blundar

njuter




Fri vers av ia VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2005-10-05 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP