Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vara

Ibland

vill jag skrika

rakt ut

uppåt, framåt, neråt, bakåt

 

Ibland

vill jag gråta

visa tydligt

inför alla, för någon, när ingen vet

 

Ibland

vill jag berätta

dolda sanningen

det som varit, det som är, det som kommer

 

Ibland

vill jag lyssna

tystnadens pris

inte se, inte lukta, inte smaka

 

Bara

vara

jag




Fri vers av Cajsa
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-10 22:48



Bookmark and Share


    eva m h
Bra skrivet
2009-08-11

  Mats Henricson
Naket, rakt, modigt och utlämnande !
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg