Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insidan

Döljer insidan

tårarna i mörkrets natt

 

sommardagar ler

 

 




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-10 22:50



Bookmark and Share


  Maria Lauenstein
Vet inte vad jag ska skriva men jag tolkar det påmitt sätt och jag gillar det! FIN!
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg