Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ständiga sökandet

Söker den röst

den som lugnar min själ

gör livet till en strålande sommardag

 

Söker den famn

den som stillar mina tårar

skänker trösten i innersta rummet

 

Söker den blick

den som värmer min frusenhet

får mig att le, att hoppas

 

 

Jag ringer dig imorgon...




Fri vers av Cajsa
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-10 22:54



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Både kul och lite sorglig på samma gång... ja det kan vara så med sökandet efter rösten, famnen och blicken som ger trösten, hamnen och kicken!
2009-08-11

  Mats Henricson
Utstrålar en Glädjande, Nyfunnen Optimism !!!!!
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg