Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan förvarning

Plötsligt

finns den bara där

gråa dimman

framför ögonen, inuti hjärtat

 

Plötsligt

rinner de bara ner

ledsna tårarna

ner för kinderna, ner för halsen

 

Huvudet göms i händer

munnen slutar le

ensamheten blir för stor

 

Plötsligt

finns de bara där

mörka tankarna

ger sig till känna, skrämmer ljuset

 

Plötsligt

känns de bara där

litenheten, utanförskapet

blicken blir sorgsen, allt blir stilla

 

Kropp göms under täcket

kommer inte fram

inte förrän lyckan föds

igen




Fri vers av Cajsa
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-11 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg