Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av den bästa sort

Visst finns det änglar...

...änglar av den bästa sort

finns där

förgyller livet

 

Tröstar de som gråter

Ger hopp till de som tror att allt är slut

Ger kraft till de svagare

 

De säger orden man behöver höra

får livet att blomma

 

Visst finns det änglar...

...änglar av den bästa sort




Fri vers av Cajsa
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-12 14:47



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En Strålande Dikt som ger mig Hopp och Glädje ! Bokmärker !
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg