Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord skrivna direkt ur hjärtat


Ensam i din säng

Du ligger ensam i din säng

när mörkrets timmar kommer till dig

du känner ensamheten

den tår som rinner ner

 

Rädslan kommer smygande

den biter fast i dig

 

Du ligger ensam i din säng

när hoppet från dig tas

din dröm du så länge drömt

den finns inte kvar

 

Sakta börjar du förstå

du är ingen alls...




Fri vers av Cajsa
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-12 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg