Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En nybörjar novell som handlar om mobing offrets Oskars hämd... Kanske kan bli en tredje del med det bror på med nu blir det bara två planerat en så länge...


Pojken som slutade finnas Del 1 av två

Pojken går raka vägen till toaletterna på centralstation och hoppas att ingen honnom. När han är inne tittar han sig i spegeln. Ja visst är det en blåtira som ligger och bränner runt ögat. Oksar 14 år böjer sig ner och tvättar av ansiktet i handfatet och känner hur vattnets kyla rengör hans ansikte. Han går och sätter sig på en av toalettstolarna och stänger bås dörren och låser med haspen.Varför måste Isak gå och kaxa upp sig som vanligt. Hoppas bara att han inte letar efter mig. Tänker Oskar som kramar om knäna där han sitter. Innan hadde Isak "Klassens ledare" i 7b hadde dragigt med Oskar efter skolan tillsammans med sitt gäng till hörnet av skolan. Där hadde Isaks kompanjoner hållt fast händerna upptrykta mot husväggen åvanför hans huvud och tejpat fast hans ben med silver tejp i ett par värme ledningar mot husväggen. Isak hade skrikigt åt honnom och sagt att han var en osäker blek liten jävel som borde utplånas från jordens yta. Oskar hadde skrikigt men dom satte bara en bit tejp till för hanns mun. Efter de fortsatte Isak att skrika åt honnom och bantillslut upp händerna på Oskar. Isaks kompanjoner som förövrigt kallas humle och dumle började Isak slå Oskar i magen. Han försökte skrika allt han kunde men det gick inte för silver tejpen var för munnen och när det inte gick började Oskar gråta men Isak fortsatte slå Oskar i magen. Oskar grät floder. Isak avlsutade med att ge honnom en kraftig slag i ansiktet.Oskar hade tuppat av och när han vaknade låg han på marken med bara märken av slagen och silver tejpen. Och nu satt han där ihop krupen och rädd. Han funderar ett tag och försöker lugna ner sig. Han öppnar haspen och går ut han har en plan för vad som kommer hända när Isak kommer att hoppa på honnom igen med Humle och Dumle. Han Går och börjar stryka igenom stan för att komma hem....




Prosa (Novell) av SvartaFåret
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-12 23:21



Bookmark and Share


  Ari Viklund
har själv hundra gånger varit
i den situationen och vet hur
fruktansvärt det är. sånt skall
aldrig accepteras. alltid sätta
BESTÄMT stopp för mobbare!
2011-03-04

  TjejenSomGråterTyst
Du måste lära dig att använda mellanrum. det där är för jobbigt att läsa.
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

SvartaFåret
SvartaFåret