Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske kanske kommer insperationen tillbaka


Det handlade om fel och utropstecken

Regnet öste ner i eftermiddag
precis som du sa
att det skulle göra
och jag blir faktiskt lite imponerad
för jag har vant mig vid att du alltid har fel

du sa att fel är bara saker som inte blir som man tänkt sig
och jag svarade att det kanske var så
kanske inte

du frågade mig istället
om jag visste vad fel var
och jag tänkte först svara något klyschigt
men dina ord fick allt att låta så enkelt
att jag blev stum och bara fick fram
att jag alltid älskat att använda utropstecken
du skrattade och sa
att det fanns då inget fel i det
jag log lite snett och
du fäste blicken i marken




Fri vers av JohannaCarlsson
Läst 790 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-13 17:43



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar den
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

JohannaCarlsson
JohannaCarlsson