Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa människor lämnar spår De dyker upp i minnena med sin närvaro.


Ett litet minne






Skapar sagor av verkligheten

eggar barnens fantastiska sinnen

Kittlar fötter och hjärtan


Men med dig är det annorlunda

du är så vacker och så sluten

som ett förvuxet barn


Du förstår inte hur hjärtat kan

leva fritt utan svåra konsekvenser

Du kalkylerar allt in i minsta ören.




Jag har dig kär

i ett vackert minne

En gång lekte vi

på ängarna ihop


Du gav mig en fyrklöver

som du promt skulle hitta

och det gjorde du



Jag sparade den min vän

även om våra vägar skildes åt.






Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 367 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-08-15 11:04



Bookmark and Share


  walborg
Så fint beskrivet av ett möte med en personlighet så annorlunda än författarens egen skapande själ.
2009-08-17

    Tea Alex
Åh det här tycker jag mycket om. Känns lite melankoliskt och samtidigt så levnadsglatt. Fint!
2009-08-17

  kärleks ängel
vackert!!!
2009-08-17

  Maria T
Ett litet sparat fyrklöver
som ett vackert minne
2009-08-17

  Eaglemountains VIP
Grattis även till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade .....
2009-08-17

  Ärkeängelen Michael
Vad gulligt....mmmm

Kramar
2009-08-16

  Eaglemountains VIP
Så vackert ..... den här texten fastnade jag för, den lämnade ett vackert spår i mitt minne .....
2009-08-15

  livsdans
Fint skrivet...med ett vackert minne i förvar.
2009-08-15

  Junitvillingen
Jag får en tanke och känsla av att denna vän från tidigare år också minns...och att du lämnat vackra spår inom henne/honom...Så fiiiin text - gillar skarpt!
2009-08-15

    ej medlem längre
Balansen mellan
känsla
och
intellekt
är verkligen
att eftersträva

kanske sådde
diktjaget
ändå några
frön
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna