Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR ALLA SANNINGAR SAMLAS

När alla färger blandas
blir de till
biege meningslöshet

När alla sanningar samlas
och blir till
en stor lögn

vi lyssnar spänt
och försöker att leva med den.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 343 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-15 16:24



Bookmark and Share


  peter markurth
ja detta var välgestaltat, lever med sanningarna, då dessa är allt vi har att tillgå.
2009-08-16

  Night Soul Woman
mmm tänkvärda ord vännen*applåd*och*bokmärkes*och omläses så klart:)
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth