Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser över min landningsbana



Väntar på att landa


Flyger över vardagen


Perspektiv på

det som sker


Dimensioner som skiftar


Frihet som platsar

under mina

skulderblad



Ömmar av valfrihet


Alla val

ger en känsla

av oändlighet

som är tung att möta

ensam


Till slut


landar jag i mig själv.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 370 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-08-16 13:56



Bookmark and Share


  livsdans
Mmmm....härligt....flygande landning!
2009-08-21

  Eaglemountains VIP
"Alla val

ger en känsla

av oändlighet

som är tung att möta

ensam"

Så sant, så vackert skrivet .....
2009-08-20

  Sanna i badet VIP
"Flyger över vardagen"

Härligt att få ha det perspektivet. Istället för att gå och tro att man är i en evig tunnel, som det kan kännas ibland.

Fin blandning av ord i din dikt!
2009-08-19

  noname_realmind
Mycket vacker flygresa! :))
2009-08-18

    prima donna
Härligt! Förmågan att kunna landa i sig själv och att vara i nuet är en gåva som vi alla har men som många måste öva på.
2009-08-18

  walborg
Underbart att ha ett jag att landa i när man flugit omkring bland alla intryck och möten.
2009-08-17

  Michaela Dutius
Att kunna landa i sig själv- det viktigaste och det svåraste, väl beskrivet
2009-08-17

  Maria T
Så skönt att till slut
landa i sig själv
2009-08-17

  blaite
Bra..
2009-08-16

    ej medlem längre
En god sammanfattning
om att vi alltid gör två resor
den för oss själv
och den med andra
samtidigt
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna