Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikter inspirerar mitt känsloliv... så tar denna favorit i repris. Tack till dig som skriver.


Dina dikter...









har öppnat en dörr

Ditt hjärtas kronblad

öppnats för min syn


Det vackra sagolika

skymtar du


Fick kliva in genom

din öppenhet


Du gav mig

tillåtelse att utforska


Det tackar jag

dig för


Vet att du inte

visar för alla


Att du smälter samman

med materiens former


kamouflage kallar

du det


Och att du skulle

bli golvad


Om du visade öppet

för alla

den du

egentligen är.




Tackar dig

för att du vågar

ge mig en skymt

av ditt sanna jag.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 340 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-08-17 10:57



Bookmark and Share


  sulimaa
Åhh en innerlighet i den här texten ..ett ärligt menat tck ...att få den stora lyckan att se in ...verkligen se...det är inte alla förunnat...
2009-08-23

  peter markurth
star, sann, bra.
2009-08-22

  livsdans
Åh vad fint! Att någon öppnar sitt innersta för en är fantastiskt!
2009-08-21

  Eaglemountains VIP
Så fint, så vackert skrivet, så förväntansfullt .....

Jag skulle vilja tacka Dig för allt det Du skriver ..... och vågar visa upp .....
2009-08-20

  Sanna i badet VIP
Ja, det är spännande världar som öppnar sig här.
2009-08-19

  walborg
TAck Johanna för Din fina dikt vars innehåll jag till fullo delar!
2009-08-17

    ej medlem längre
Spännande
det här
att få titta
in
hos andra
liite grann
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna