Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som 13-14-åring var jag näst bäst på tresteg i så gott som halva Västsverige. Numera kikar jag på sin höjd på damernas tresteg.


TrestegsRaket

 

 


somliga springer som sprängande raketer
kommer relativt långt
fastän hoppen knappt lämnar jorden


vissa uppvisar spänst som gymnaster
ser ut som allra längsta, hängande, språngfyllda stegen
men höjden slukar farten



trixet med tresteg är att obekymrat rusa mot rymderna
fast ducka lagom för tyngdlagen
som om månen låg nitton meter rakt framför en













(och aldrig ramla baklänges av pur förundran när man landar)






Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-18 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP