Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hellre vacker på håll än en massa plåster på såren

som en ros

bländade du mig
precis innan
du stack




Fri vers av ia VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-18 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP