Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill pressa in dig i ett hörn

få dig att
tappa balansen
igen

du är så vacker
när du gråter

då du släpper
taget

om dig själv





Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-18 23:10



Bookmark and Share


  Fångaetthjärta
Annorlunda och vacker på något sätt, kan tyvärr inte säga vad som gör den annorlunda och vacker :o
2009-08-20

  Gawain
Vacker synvinkel, jag tycker om den,,
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind