Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens sista ljus

 

 

Vit lyser morgonen
Sommarens sista ljus
letar sig in mellan
dina persienner
Du sover
fridfullt som en ängel
och jag har inte hjärta
att slita dina drömmar itu
För drömmarna
är sköra som papper
De fladdrar bakom dina ögonlock
vita
som sommarens sista ljus




Fri vers av Missi VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2009-08-19 21:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ljuvliga rader (:
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon