Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
10/8-09 Grekland


skyffla glas

minns att jag inte vågade
och du tryckte ner deklareringar
i en dokumentförstörare
mina händer skyfflade glas i diskhon
suckarna nådde Sylvia
hon frågade om jag mådde bra
jag var bra på lögner då
fast det är klart
naken framför dig, går det inte
att skyla något mer

det var så underligt
vi ville mycket
var det så
jag minns att jag inte vågade

(come on baby light my fire)




Fri vers av Membran
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-21 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Membran
Membran