Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Det svåra är när ens drömmar dör ut... i väntan på nya."


Svårt






Att vara

Allt man är



Leva ut alla

Delar som ryms

den inre rymden



I en värld med

begränsningar

och krav



Undrar ofta

vart går

mina stängsel


Med tanke på

alla som är

i samma hage


Och många

drömmer de

samma saker.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 335 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-21 21:44



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Kanske är det många där- men fäll ut vingarna ska du se at tdu får plats
2009-08-23

  Eaglemountains VIP
Tänkvärda tankar ..... som berör .....
2009-08-23

  Ärkeängelen Michael
Vi är inte många i vår hage.....

men du är välkommen...

I vår hage är frid och magi som gäller

Inget är omöjligt...

T o m med Moder Jord skrattar åt våra ideer....

Änglakramar
2009-08-22

  blaite
Livet den evigt stora frågan..
2009-08-22

    ej medlem längre
När det inre och ytrre
inte korrelerar
kan man få en känsl av
att allt fallerar
2009-08-22

  noname_realmind
Allt går i vågor, så även drömmar... som andningen... andas in... andas ut... ;)

Fin text!
2009-08-21

  livsdans
ja....det är svårt... Ibland bättre att följa än att kämpa!
2009-08-21

  * Ammi *
djupa tankar som säger så mycket! När man känner att alla drömmar flytt .. vad gör man då under tiden, i väntan på nya?
bra!
2009-08-21

  peter markurth
denna gillar jag
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna