Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti kammaren

Tårar nära

osäker känsla

VEM ÄR JAG

 

Hjärtat brustet

värdelöshetens tankar

DUGER JAG

 

Rädslan inuti

ACCEPTERAS JAG

 Den jag är




Fri vers av Cajsa
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-22 16:05



Bookmark and Share


  Mats Henricson
JA , Du är BRA, precis lika mycket värd som någon annan mänska här på jorden !
2009-08-24

    Maria Malm
En återkommande frågeställning i livet, vem är jag-duger jag-accepteras jag.
2009-08-22

  peter markurth
livet
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg