Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung min älskade fågel … sjung.



Dit jag går
går du
det du sjunger
nynnar jag
vår vandring
fortsätter på
gömda stigar
upptrampade av
själar i kärlek så
stark, ja starkare
än döden
… som vår.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-23 09:53



Bookmark and Share


  Miss Mod
Griper i flykten.
2009-08-27

  Eva Langrath VIP
Starka och samtidigt smärtsamma ord
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real