Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
14/8-09 Grekland


flyg över

jag tänker äta upp jordens ögonlock
har du sett ifall skorstenarna
fortfarande ryker
kring skogsbrynen

snart samlas asfaltskorn till ett mörkt streck
där döden plockar prästkragar
gardinen följer vindspelet och mr
flyger över europa till ett land
i horisonten
det är som barnfötter över torget
naiva tungor; förmögna att endast
le åt cirrusmolnens cirkus
med loppor och luft

vem kunde tro
att han våldtagit dem alla




Fri vers av Membran
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-24 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Membran
Membran