Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24/8-09 Grekland


trasig säng

det är lönlöst
vad du än säger
ligger jag alltid
i en trasig säng
väntar på dig

gatorna är aldrig tomma
och ibland smyger du
i mörkret vid månblommorna
för att inte synas
men du vet
just som jag
inget går att skyla här

en gång såg jag dig
som ett helgon
en ikon i ett monastry
vid dammiga vägar
du var alltid en liten pojke
letade efter någon
som kunde värma dina händer




Fri vers av Membran
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-24 16:30



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Jag gillar denna dikt, den är stark och effektfull, men Monastry? Heter det inte Kloster på svenska?
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Membran
Membran