Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diskbänksrealism är en changer som jag egentligen avskyr, men man måste ju få tänja på sina gränser... tänkte jag.


Diskbänksrealism


Ännu en dag i köket

Inombords kokar långsamheten

till ett långkok över vardagen


Jag orkar inte en till dag av makaroner

och ketschupsoppa med barnen.



Men så kom du och gömde en

kristall på mitt fat som skavde min tand

när jag tog en tugga.


Jag ringde tandläkaren

men du erbjöd mig healing

Den bestod av oralsex i två timmar.



Efter den dagen

har jag alltid ketchup hemma

men jag äter det aldrig.


Jag har blivit för gammal för det

för mig räcker det

numera med efterrätten.






Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 409 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-08-24 19:16



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Gillas skarpt .....
2009-08-27

  Junitvillingen
Härlig text att vakna till så här på onsdagmorgonen...Ketchup är ok - men efterrätten är så mycket "godare"!;-))
2009-08-26

  livsdans
:-)
2009-08-25

    prima donna
härligt... efterrätt blir man väl aldrig för gammal för i allafall ;)
2009-08-24

    leelee
De luras. Laga tand. Jo jo.*ler stort*
2009-08-24

  sulimaa
Men vilken underbart livsbejakande liten text...trots all ketchup ;) :)) Toppen!
2009-08-24

  SeXara
oiiiiii vad häääärligt överraskande :D
2009-08-24

  noname_realmind
Hi hi... en liten käck en... ;)

Jag har oxå blivit för gammal för ketchup... *S*
2009-08-24

  peter markurth
bra, gillar den
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna