Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom fasaden





jag grät
för dig
igen
kanske för mig
jag vet inte
längre


vet bara
att det som var
aldrig blir
igen

och det gör ont
att veta
att allt är borta
att det som var
bara är
knappt suddiga fotografier



det droppar
ner
salta tårar
på de ord
jag försöker skriva
försöker förmedla
klumpen i magen
vill visa
smärtan i magen
men allt faller platt

kan inte förklara
den kärlek jag känner
den lycka som var min
som jag tappade
i dimman av -97






















Fri vers av Zam
Läst 412 gånger
Publicerad 2005-10-08 00:20



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
kände ett starkt tryck i magen när jag läste dina ord... det är ett tecken på att du lyckats förmedla dina känslor så passa bra att jag kan känna dem genom att enbart läsa dina ord!
hela texten är bra, men första stycket är verkligen kanon!
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam