Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sagan

 

du skrev med blod
ditt namn
i mitt hjärta
rispade bort
en evig plåga
varje åder av liv
tömde
all min kärlek
fri

när
en kylig kvinna
omslöt sig runt
din sista hungrande rörelse
ända in
pulserande
bakom dolda ögonlock
vaggades
din dödande ångest
till ro

älskade dig
kravlöst
med en enda
levande kyss
lät dig tyngdlöst falla
mot betong
och älska
varje overkligt minne
till liv

det var kärlek

från en saga
?

bara du visste
sanningen
i en första kyss
men bara jag vet
vem som verkligen höll
i kniven

 

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-25 12:34



Bookmark and Share


  peter markurth
stark
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo