Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
verkligheten är ibland mer än vad man trodde


ibland uteblir drömmen

vad har hänt med orden
de vackra
som tydligen
brann inne

när du inte fann
det du sökte

vad hände med känslan
som var så stark
lånt bort i fjärran
belagg med is

när de du ville ha
inte var det du fann

vad hände med den
som likväl
stod kvar

i askan
på isen

utan svar




Fri vers av ia VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-25 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP