Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*L* och önskar..


Födelsedag..




Då ska man vara lycklig och glad...


Blåsa!! )))))




och önska sig det


man mest av allt vill ha...




Fri vers av Bella
Läst 786 gånger
Publicerad 2005-10-08 09:41



Bookmark and Share


  Bella
Tack!!!! Ja, det är jag... *L*
2005-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella